Monday, February 29, 2016

Koleksi Buku Teks sekolah versi PDF percuma

Ni koleksi buku teks yang diupload oleh blog sape entah, jadi CM sharelah untuk kemudahan cikgu2 atau ibubapa nak download senang. lepas ni x payah bawa buku teks dah, bawa tablet jer..hehehe. Tapi tak semua buku teks ada, so jangan cal CM nape takde yer, sebab CM share jer ni. Untuk download tekan link di bawah. tq

https://onedrive.live.com/?authkey=!AOuJ_Fz1twXhGSw&id=13DB292CDD7CBE8B!26578&cid=13DB292CDD7CBE8B



Reaksi Anda:

28 Komen:

Thank You Cikgu Moka..been searching for all the English Textbook...May Allah bless you.

Thank you Cikgu Moka...been searching high and low for this...May Allah bless you :)

Thanks Cikgu Moka..may God bless you

Memang dah tak boleh buka dah ke?

tak boleh pun nk masuk. access limit

Hi. Could anyone pls help me by sending me those txtbook. Sy boleh buka link. Plsss thanks.

Thanks a lot cikgu, such a great job

Thanks a lot Cikgu Moka....May Allah bless you

Thanka a lot Cikgu Moka.
May Allah bless you

pemulihan khas ada tak tuan...

Ada buku teks semakan kssr tahun 1 2017 ke?

untuk subjek b.arab n p.islam sekolah rendah xde ke...

Salam. Tak boleh download pun. Sharing limit

Beware of copyright infringement

buku teks bm tahun 6 tak ada....frusttttt

superb.. tqvm need more teacher like you.. tqtqtq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...