Sunday, February 14, 2016

Laksa ikan sekor

CM ni memang suka makan laksa. Tengok laksa terus berair mulut. Hahaha. Hari tu Cm gi shah alam kat ss7. Ada orang jual laksa. So CM beli la bungkus bawak balik makan kat rumah. Pahtu kebetulan mak mertua rebus ikan sardin. So CM ambik la ikan rebus tu letak dalam laksa. So jadilah laksa ikan sekor yang popular kat langkawi nuh. Laksa ni boleh tahan sedapnya dengan kuah pekat. Pahtu nak dijadikan cerita cm pos la kat group wasap geng sekolah. Bukan main terliur lagi nampak laksa ikan sekor (bubuh sendiri). Hahaha. Pakat nak kirim la laksa tu. So CM beli la laksa tu tapi diorang pelik sebab xde ikan. Hahaha.. padahal dah diberitahu ikan bubuh sendiri tapi tak faham rupanya.. hahahaha. Best2 laksa ni. Jom try kt ss7 shah alam, orang jual dengan lori kecik tepi giant tu.

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...