Tuesday, February 23, 2016

Tempahan banner



Mulalah menyibukkan diri dengan menyahut seruan kerajaan buat dua kerja :) bvanyak tempahan banner yang cm terima. terutamanya dari sekolah CM dan jugak sekolah wife. malam ni menyiapkan banner linus 2.0 dan juga linus bilik spbt boss. tapi banner bilik spbt tu penyelaras tak berkenan lak. so tgh ubah lg design lain lak. huhu dah 3 design dah kena reject. sabo jelah hahaha... dan yang bawah sekali tu projek wt banner gambar cikgu2 lak. kerja pertama ambil gambar dulu. harap2 dapat berjalan dengan lancar. insyallah

Reaksi Anda:

2 Komen:

Tahniah...blh buat part time...
Kena upload byk sample banner...baru kenkawan blh pilih the best...kot2 org luar pun tertarik skali...bertambah2 rezeki kan..nak juga sy blaja dr ckgu moka..huhu

Tahniah...blh buat part time...
Kena upload byk sample banner...baru kenkawan blh pilih the best...kot2 org luar pun tertarik skali...bertambah2 rezeki kan..nak juga sy blaja dr ckgu moka..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...