Thursday, September 15, 2016

Pernahkan?

Lama x menulis kat blog,  jadi malam in I terdetik rasa nak menulis sikit.  Godek2 it Google terjumpa ayat kat gbr tu.  Mesti anda semua pernah merasakan?  Begitu juga cm.  Jadi CM anggap benda dah biasa dah. So bila dah terbiasa abaikanlah orang yang selalu membuatkan kita kecik hatikan. Ramai lagi orang yang boleh menggembirakan hati kita. So xpyh nak bersedih sekiranya benda macam ni berlaku terhadap diri kita. Jadi kita hanya senyum n silent sahaja. Ok itu jelah cerita malam ni, gudnite uolss.��

Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...