Sunday, January 8, 2017

Tempahan jadual kelas, carta organisasi, jadual bertugas dan bunting pintu kelas

Alhamdulillah syukur kepada Allah, kita dah masuk ke tahun 2017, masih diberi peluang untuk menghirup udara yang segar. Sudah agak lama CM x update blog ni, malam ni terdetik untuk update blog ni. Awal Januari 2017, bermulalah kesibukan CM sebagai guru. Banyak perkara yang perlu dibuat untuk awal persekolahan ni. Yang paling sibuk sekali ialah tempahan banner dan bunting daripada cikgu-cikgu kelas. Tak menang tangan dibuatnya. Alhamdulillah rezeki dari Allah syukur yang tak terhingga. Bayangkan 3 buah sekolah yang menempah jadual kelas, carta organisasi, jadual bertugas dan sebagainya. Baru 3 buah sekolah tu dan pening dah hahahaha. Tapi walau banyak tempahan, dapat gak menyiapkan dalam tempoh yang ditetapkan. Biasalakan cikgu kelas semua nak cepat, so terpaksa bekerja keras sampai lewat malam sipakan tempahan-tempahan diorang. Ada yang tempah bunting untuk bisnes, untuk pelancaran program, dan macam-macam lagilah. Dengan harga serendah RM10 sahaja satu keping jadual, ramailah yang nak tempah. Biarlah untung sikit, janji dapat tambah pendapatan yang kian mencabar tahun 2017 ni,  betul tak? So untuk cikgu2 yang nak tempah bunting pintu kelas ker, jadual kelas ker, carta organisasi ker atau apa2 saja boleh la PM cikgu moka. Nak bentuk camner cakap jer. Ada setengah orang diorang dh siap2 dah buat jadual tak boleh ubah dah dan macam2 syarat kalau nak ubah tambah duit. Tapi CM tak kisah, ubah lah ikut kehendak hati, asal hati kita puas dan bahagia, CM tak kisah janji dapat memuaskan hati customer kita, betul tak? untuk nak design sahaja pun boleh tak kisah. So blh la whats app Cikgu Moka di talian 017-9080175. Dibawah ni antara tempahan awal tahun 2017. So boleh la tgk dan kalau berminat jangan malu2 untuk hubungi CM dan yang penting harga tak perlu risau boleh counting.
































































Reaksi Anda:

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...